Årets første julegave er i hus

Det er jo helt vildt, jeg har i dag fået købt årets første julegave, og det inden første december. Jeg plejer ellers at være én af dem der står i sidste øjeblik før lukketid, men det var nu også mere et impulskøb

Jeg skulle egentlig blot ned i byen og købe noget marcipan til at lave juleslik af, vores lokale slikbutik havde marcipan på tilbud, faktisk til det halve af normalprisen!

Nu ville det jo være nærliggende at skrive her hvad det var jeg havde købt i julegave, meeen jeg er sikker på, at hvis jeg skriver det her, så ved vedkommende med det samme hvad det er 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Denise

Frisk og frejdig pige med mod på livet, mange interesser og lidt af en enspænder. Født i 1992 i Odense hvor jeg stadigvæk bor, hvor min familie bor og hvor de fleste af mine venner bor - vældig praktisk :-)
Dette indlæg blev udgivet i Jul. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar