Indretning af kontor i København

Lækre kontorlejemål i København

Nå, det er ved at være længe siden jeg sidst har fået skrevet noget er på bloggen, men jeg har simpelthen haft gang i rigtig mange ting, og tiden bare flyver afsted.

Èn af de ting tiden er gået med, er at hjælpe min kusine med at indrette sit nye kontor i København – eller for at være mere præcis, så først finde et kontor og så få det indrettet 🙂

Min kusine handler med med brugskunst som hun opkøber i udlandet og sælger videre til forhandlere i hele Danmark. Hidtil har hun haft kontor hjemme hos sig selv, men efterhånden er hendes firma blevet så stort, at der er kommet et par medarbejdere til og det har gjort pladsen på hjemmekontoret lidt trang.

Derfor skulle hun finde et nyt kontor, og da hun ikke lige helt er klar over om firmaet vokser yderligere på sigt, ja så ville hun leje et kontor i stedet for at købe et.

Det var nok lidt mere besværligt end først antaget, der er jo vildt mange lækre kontorlejemål i København, og hun ville jo gerne finde noget som både var funktionelt og moderne, men samtidig var det også et ønske, at det gerne måtte være lidt atypisk 🙂

Vi var rundt og se på rigtig mange lejemål, og på et tidspunkt fik hun kontakt med en erhvervsmægler i København som havde det rigtige lejemål.

Det var et gammelt pakhus som var lavet om til kontorlejemål, og det var sat i stand på en måde, så det både var moderne, men samtidig var de gamle trækonstruktioner bibeholdt så det hele emmede af charme og var virkelig varmt og indbydende.

At få det indrettet gik egentlig forholdsvist hurtigt, vi valgte at holde det så minimalistisk som muligt så charmen blev bevaret og det blev virkelig lækkert, det blev faktisk et sted man mere havde lyst til at bo end at arbejde 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Indretning af kontor i København, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Om Denise

Frisk og frejdig pige med mod på livet, mange interesser og lidt af en enspænder. Født i 1992 i Odense hvor jeg stadigvæk bor, hvor min familie bor og hvor de fleste af mine venner bor - vældig praktisk :-)
Dette indlæg blev udgivet i Alt & intet, boligen. Bogmærk permalinket.