Så blev slik weekenden overstået

Årets juleslik blev karamel stængerSikke da en fantastisk weekend, det var jo den anden weekend i december, og derfor stod den som tidligere nævnt, i juleslikkens tegn. Weekenden blev jo ikke mindre fantastisk af alt den sne der er faldet, det gjorde jo bare det hele endnu bedre og man kan jo så ikke andet end komme i jule humør 🙂

Årets nye juleslik – eller i hvert fald første gang vi lavede det, blev julestokke i røde og hvide karamelstænger, det gik helt fantastisk og de smager super godt.

Fra nu af og frem til jul står den så på julegaver, ikke at jeg helt ved hvad familien skal have endnu, men de fleste har jeg dog en idé om, så er spørgsmålet bare om jeg kan finde det til en fornuftig pris.

Jeg sad forøvrigt og kiggede i julekataloger i går aftes, og faldt over en vild lækker skindjakke, men måske er prisen på sådan en skindjakke lige i overkanten til en julegave, men nøj hvor er den lækker – den ryger i hvert fald på ønskesedlen, så må vi se om der er nogle der bærer over med prisen og giver mig den, ellers ender det nok med jeg må købe den selv 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Denise

Frisk og frejdig pige med mod på livet, mange interesser og lidt af en enspænder. Født i 1992 i Odense hvor jeg stadigvæk bor, hvor min familie bor og hvor de fleste af mine venner bor - vældig praktisk :-)
Dette indlæg blev udgivet i Jul og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar