Vinteren nærmer sig og snart er det jul

Snerydning og juleslik om kun 3 månederNu er det ikke fordi jeg vil male fanden på væggen, men i dag er der faktisk kun 3 måneder til juleaften – vidste du godt det? 🙂

Sne, frost og juleslik – here we come 🙂

Det betyder så også, at der med ret stor sandsynlighed er endnu kortere tid til kulden sætter ind og sneen begynder at dale og gøre landskabet smukt og hvidt – ja jeg kan ikke gøre for det, men jeg er lidt vild med vinteren, især de frostklare dage med høj sol og ingen eller let vind, og er landskabet så samtidig dækket af et hvidt pulver af sne, så er det jo helt perfekt 🙂

Husk derfor at få styr på dit grej så du er klar til snerydning og saltning på fortov og stier – ja det skal jeg så ikke, det har jeg nemlig folk til, det er jo én af fordelene ved at bo til leje 🙂

Nåe ja, så er det jo også den tid hvor vi igen kan smæske os i julens lækkerier og ikke mindst juleslik *mums*

God jul og godt nytår 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Vinteren nærmer sig og snart er det jul, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Om Denise

Frisk og frejdig pige med mod på livet, mange interesser og lidt af en enspænder. Født i 1992 i Odense hvor jeg stadigvæk bor, hvor min familie bor og hvor de fleste af mine venner bor - vældig praktisk :-)
Dette indlæg blev udgivet i Alt & intet, Jul. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar