Gravide er bare så smukke

Indrømmet, efter min veninde blev gravid og jeg kan se hvordan maven bare bliver smukkere og smukkere, ja så må jeg godt nok indrømme, at jeg bliver mere og mere skruk 🙂

Graviditetsbilleder på stranden

I dag skal vi på stranden hvor hun skal have taget smukke graviditetsbilleder, og jeg er SÅ glad for hun spurgte MIG om jeg ville med og hjælpe hende med at klæde om med mere, hun er jo lidt hæmmet af maven efterhånden, og selvfølgelig ville da med – er i da tosset 🙂

Inspiration til gravid billeder

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har brugt rigtig meget tid på at finde inspiration til hvordan billederne af hendes gravide mave skulle se ud, skulle det være i skoven, i studie, på stranden og skulle det være med store pang-kjoler eller mere afdæmpet.

Der er godt nok mange muligheder og man kan jo ikke få det hele – det koster trods alt lidt at hyre en professionel fotograf, for en ting er sikkert, at tage graviditetsbilleder selv bliver bare aldrig det samme som hvis en professionel gør det.

Smukke graviditetsbilleder skaber minder

Vi har finkæmmet Pinterest og Google for inspirationsbilleder så vi næsten er helt rundtosset, men heldigvis havde fotografen også nogle gode input og idéer som vi ikke selv havde tænkt på, så det var super rart.

Nu vil jeg lige få pakket det sidste, hente min veninde og kører på stranden – det bliver SÅ VILDT og glæder mig afsindig meget til at se de flotte graviditesbilleder der kommer ud af det