Hjælp, jeg har fået rengøringsvanvid :-)

Okay, det er super fedt endelig at være hjemme i danmark igen, men jeg kan mærke, at mit ophold i Sydafrika har sat sine spor. Det er ingen hemmelighed, at skidt og snavs var helt normalt og ikke noget man tænkte over – det gjorde jeg faktisk først da jeg kom hjem.

Selvfølgelig var specielt den første tid i Sydafrika præget af at der ikke ligefrem var rent, men jeg vendte mig faktisk hurtigt til det og tænke egentlig ikke så meget over det da den første måneds tid  var gået. Ja, der var beskidt og rigtig mange fluer, man man lærte at leve med det hvor mærkeligt den end lyder.

I starten forsøgte man at slå alle de fluer ihjel der kom i nærheden af én, men efterhånden opgav man det projekt og viftede dem blot væk med en let hånd 🙂

Nu her efter jeg kom hjem, så må jeg være ærlig at tilstå, at det har taget en markant drejning, måske fordi man befinder sig i et miljø som man forventer er rent – hvem ved.

Anyway, min lejlighed har været fremlejet mens jeg var væk, og dem der havde lejet den har ikke været super gode til at få gjort rent, i hvert fald ikke i dybden. Det har specielt sat sit præg i badeværelset, hvor fugerne mellem fliserne er er slemt medtaget af noget der ligner mug pletter eller jordslået.

Jeg er faktisk også lidt bekymret for, og der måske også er opstået noget svamp, for jeg syntes der sidder en belægning på fliserne som jeg ikke kan få af.

De fliser her er for ulækre
Ikke særlig kønne fliser – vel?

Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg vil have mit badeværelse sat i stand med nye fliser og en af mine gode veninder i Vejle  har fortalt mig, at der er kommet en ny butik der har en masse fede fliser og klinker, så vi har aftalt at jeg smutter en tur til Vejle i næste uge til lidt venindehygge og så “flise shoppe” lidt – nok ikke det veninder normalt gør sig mest i 🙂

Jeg var faktisk lige inde og lure på deres hjemmeside i går aftes inden jeg gik i seng, og jeg må indrømme, at jeg blev en smule forelsket i deres gulvfliser i beige og sand farver, de er altså vildt lækre. Elsker det der bløde look der er over det ellers hårde materiale og selvfølgelig farvespillet i dem og så tror jeg bare, at gulvfliser i lyse nuancer passer godt ind da badeværelset ikke er så voldsomt stort.

Jeg ved godt det bliver et hulens arbejde at få lagt nye fliser i badeværelset, men jeg kan bare mærke på mig mig selv, at jo mere jeg går og kigger på gulvet, jo mere generer det mig.

Jeg håber jeg kan overtale min super søde brormand (fedte fedte) til at komme og hjælpe med arbejdet, selvom jeg har fået lidt hård hud på hænderne, så tror jeg ikke jeg har kræfterne (og evnerne) til at løfte opgaven selv. Jeg tror såmænd nok jeg kan få det gamle gulv slået i stykker – det er mere når det nye skal lægges 🙂

Nå, nu vil jeg tage ind til byen og besøge en af mine andre veninder og nej, vi skal ikke shoppe fliser, men jeg vil ikke benægte at vi måske skal shoppe lidt tøj – syntes jeg “trænger” 🙂

Ha en fantastisk dag!