Myrer indenfor er bare træls!

Okay, er der noget jeg ikke kan fordrage, så er det når der er kryb i mit hjem – så er det sagt. I går kom jeg hvem fra arbejde og hele køkkenet var levende af myrer – som i RIGTIG levende 🙁

Der var ganske enkelt myrer overalt, i skuffer, skabe, på bordet – ja alt var levende. Indrømmet – jeg var lettere hysterisk over at have fået myrer indendørs, for hvor kommer de fra?

Når nøden er størst

Jeg kunne hverken se hoved eller hale i det, så jeg ringede grædefærdig til en god veninde som lovede hun ville sende sin mand over så snart han kom hjem fra sin fotoopgave – ja han er fotograf på Amager, så det er heldigvis ikke så langt væk, og der gik da også kun en lille times tid inden han kom. Det er for øvrigt også ham der har taget de fine portrætbilleder af mig 🙂

Han var heldigvis tilpas rolig og struktureret og stod faktisk bare i lang tid (jeg syntes det var lang tid) og kiggede på hvordan myrerne kravlede rundt. Pludselig siger han: “jeg tror jeg ved hvor de kommer fra!” – øhh, okay, kan vi så få det stoppet eller hvad!

Det viste sig, at de kom inde under min køkkenvask, der hvor rørene går ned til min opvasker, så han fik sprøjtet noget gift ned i hullet, og så begyndte vi ellers fra en ende af med at få dem slået ihjel, så kigget alle dåser og bøtter efter og alle poser med madvarer der havde været åbnet blev smidt ud, og her 5 dage senere er myrerne stort set væk – dog kan der godt lige komme en enkelt i ny og næ, men i det store hele er de heldigvis væk igen!