Video på Linkedin

Jeg har lige surfet lidt rundt for at se hvad der rør sig på jobmarkedet, og jeg skal da lige love for, at virksomheder lægger sig i selen for at sælge sig selv, f.eks. ser det ud til, at native video på LinedIn er det sidste nye …

Visuel præsentation har godt nok længe været et stærkt værktøj til mange ting, men at det nu også bliver anvendt af virksomheder der søger medarbejdere på LinkedIn er vist forholdsvist nyt – i hvert fald for mig.

Der hvor jeg typisk har set det, er i reklameblokke på TV, hvor f.eks. forsvaret kører kampagner for at rekrutterer medarbejdere, eller på Facebook hvor politiet også har lavet videoreklamer for at tiltrække nye politibetjente.

Brug af native video på linkedIn bliver mere udbredt
Brug af native video på linkedIn bliver mere udbredt

Jeg kan faktisk godt forstå idéen med et bruge video på LinkedIn – jeg mener – hvorfor ikke?

De fleste af os er efterhånden meget visuelt opfattende og kan langt bedre forholde os til video en ren tekst – det fanger bare bedre på en eller anden måde, så jeg tror vi kommer til at se flere og flere der kaster sig over produktion af native video til LinkedIn fremover.