Så blev fødderne ordnet – skønt

Indrømmet, jeg har længe forsømt min fødder – alt for længe 🙁
Flere gange har jeg tænkt, at nu skulle det også være, men alligevel er jeg bare blevet ved med at udskyde og udskyde det – du kender det sikkert godt selv, de der små ting man ikke lige får gjort, ikk?
I sidste uge lå der så en flyer i min postkasse som gjorde, at nu skulle det være.

Som nævnt lå der en flyer i min postkasse fra en fodplejer, og ikke nok med det, det var en fodplejer i Dalum – altså ikke ret langt fra hvor jeg bor – små 5 minutter på cykel, så det var til at overkomme.

Derudover, så var hun nyuddannet fodplejer og kørte med nogle ret interessante åbningspriser, og kan man spar lidt penge er det jo også værd at tage med, så er der lige til et café besøg også 🙂

Hun var super super sød og imødekommende og der er altså ikke noget bedre end at blive nusset om, og det uanset om det er makeup, hår eller fødder.

Hun startede med lige at kigge på mine fødder og kom med nogle forslag til hvilken behandling jeg skulle have, og ja, jeg har virkelig ikke været god til at tage min fødder seriøst.

Så der blev fjernet hård hud, klippet negle (inkl. noget olie af en slags) og så fik jeg lagt den fineste gel-lak på neglende – ved godt det ikke lige er årstid for åbne sommersandaler, men man ved jo aldrig hvornår man bliver inviteret ud i højslidset lang kjole og høje stiletter – altid godt at være forberedt hvis en sådan invitation skulle du op fra prinsen på den hvide hest 🙂