Så er jeg tilbage :)

Så er jeg endelig tilbage efter flere års fravær 🙂

Der skete en masse ting i mit liv, ing som jeg ikke ønsker at komme ind på, men de var medvirkede til, at jeg valgte at trække stikket og tage lang lang væk i næsten 5 år ….

Jeg valgte at tage til sydafrika hvor jeg slog mig ned i en lille landsby og fik et rigtig godt forhold til de lokale.

Det var slet ikke meningen at jeg skulle være der i så lang tid, men jeg blev involveret rigtig meget i deres dagligdag og følte for første gang i mange år, at der endelig var nogle der havde brug for lille mig.

Jeg har været uden Internet og mobiltelefon – ja kort sagt et meget anderledes liv, både vældig motiverende fordi man bruger sin tid på en helt anden måde end normalt, men samtidig også virkelig mærkelig fordi man slet ikke ved hvad der sker i verdenen udenfor.

Èn af de ting der er sket er, at min hjemmeside her har været hacket og dermed ikke tilgængelig, men nu er det vist lykkedes at få den op igen – ellers kommer den det i hvert fald snart hvis der skulle være noget der ikke virker.

Jeg er i hvert fald glad for du stadigvæk læser med og jeg kan godt mærke jeg har savnet at være online …. eller ikke 🙂

/knuzzzz