Hvilken videoovervågning skal man vælge?

videoovervågningOkay, nu er jeg godt og grundig træt af at blive beluret – eller det føler jeg i hvert fald at jeg bliver, og jeg vil mægtig gerne vide hvem det er der syntes det er så vanvittigt interessant at gå og kigge ind af mine vinduer om aftenen!

Derfor er jeg nu begyndt at kigge mig om efter noget videoovervågning, men jeg er rimelig meget i tvivl om, om almindelig videoovervågning kan gøre det, eller om jeg skal investerer i HD videoovervågning som jo er en del dyrere.

Det skal i hvert fald være noget som også kan optage når det er mørkt, for det er der jeg føler der er nogen der lurer – ikke at jeg er helt sikker på det, men det er en følelse jeg har og har haft igennem et stykke tid nu.

Jeg ved ikke om det er an “stalker” eller en eller anden syg form for humor, men jeg er nu fast besluttet på, at jeg vil finde ud af om det er indbildning eller om min fornemmelse rent faktisk har noget på sig.

Der er ingen tvivl om, at HD video nok er en del mere tydeligt end almindelig video, men der er jo også en prisforskel der er til at føle på, men omvendt, så er der heller ikke noget ved at have nogen på video som man ikke kan se hvem er, så mens jeg har skrevet dette er jeg nok mest til HD videoovervågning, så det vil jeg bestille med det samme!

Skriv et svar